Președintele Iohannis, despre Legea salarizării: ,,Vă spun un secret…” VIDEO

939

Președintele Klaus Iohannis a anunțat joi, aflat în vizită în SUA, că va decide la întoarcerea în țară dacă va promulga sau nu Legea salarizării. El a adăugat că, deocamdată, „în America se aude că au fost amânate creșterile de salarii” și nu știe „din ce motiv” s-a întamplat acest lucru, dar se va documenta foarte bine atunci când va ajunge în țară, transmite Televiziunea Română.

„Vă spun un secret – de asta o să mă apuc peste două zile, când ajung acasă și vă spun atunci ce o să fac. Vă promit că o să vă spun atunci tot ce fac cu legea salarizării. Deocamdată, cel putin așa se aude aici, în America, creșterile de salarii au fost amânate, nu știu din ce motiv, dar o să mă documentez foarte, foarte bine. Eu cred că ajung acasă când ajunge legea la mine, așa că putem să avem grijă de toate”, a afirmat Klaus Iohannis, la Washington, după întalnirea cu reprezentanți ai românilor din SUA, răspunzând întrebărilor jurnaliștilor pe tema legii salarizării.

Intrebat despre „criza guvernamentală” din România și despre faptul că premierul Sorin Grindeanu pare să fi pierdut sprijinul PSD, Iohannis a spus că este convins că dacă ar fi ceva serios ar fi anunțat despre aceste probleme: „Am citit în media că au fost anumite abordări în țară, sunt convins că dacă ar fi ceva serios, ar veni să mă anunțe despre aceaste probleme. Nu pot să spun mai multe pentru că nu am discutat aceste chestiuni. Dar dacă ar fi ceva, probabil ar veni să mă informeze săptămâna viitoare, când voi fi înapoi la Cotroceni.”

sursă: hotweek.ro

LĂSAȚI UN MESAJ