Preşedintele CJ Hunedoara, „incognito” la UPU Spitalului Judeţean. A aşteptat 45 de minute pe holuri VIDEO

244
Președintele Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, Laurențiu Nistor, a fost într-o vizită „incognito” la Unitatea de Primiri Urgență (UPU) a Spitalului Județean de Urgență din Deva. Șeful CJ Hunedoara a avut parte de același tratament de care bolnavii care ajung acolo se plâng de mai mult timp.

Îmbrăcat într-o geacă neagră, cu gluga trasă pe cap, președintele CJ Hunedoara a simțit pe pielea sa tratamentul de care au parte pacienții care ajung la UPU Deva. Laurențiu Nistor a fost lăsat să aștepte pe holuri vreme de 45 de minute, fără să fie luat în seamă de cineva.

Într-o postare publicată pe rețeaua de socializare, președintele CJ Hunedoara, Laurențiu Nistor, povestește că, în ultimele luni, a primit numeroase sesizări în legătură cu modul în care sunt primiți și tratați pacienții care ajung la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență din Deva, unitate medicală aflată în subordinea CJ Hunedoara. Cea mai recentă sesizare, sâmbătă seară.

Tocmai terminasem munca de acasă, în grădină, când am fost informat că un pacient în vârstă aștepta de mai bine de o oră și jumătate ca cineva să se ocupe de el. A fost momentul în care am decis să merg personal la UPU, să constat personal ce și cum se întâmplă acolo. Nu mi-am schimbat hainele, am pornit imediat spre spital. Era ora 21:30. Din păcate, ajuns la UPU, majoritatea sesizărilor s-au confirmat. „Pacientul” Nistor a primit același tratament: 45 de minute în care, deși le-am spus asistentelor că mă simt foarte rău și nu pot merge să-mi fac singur fișa de internare, nimeni nu m-a luat în seamă”, a scris, pe Facebook, Laurențiu Nistor, președintele CJ Hunedoara.

Întreaga scenă a fost filmată.

LĂSAȚI UN MESAJ