Preocupările administraţiei Robu: fântâni ornamentale în zona Mall

111

Nu se mulţumeşte cu cinci fântâni ornamentale noi şi vrea chiar vrea şase! Este preocuparea stringentă a primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

În timp ce şantierele modernizării “în forţă” întârzie să se închidă şi şoferii de abia mai răzbesc pe străzile oraşului, edilul şef este interest de jocuri cu jeturi cu apă şi luminiţe. Potrivit unui anunţ de participare de pe site-ul Primăriei Timişoara, firma care va proiecta viitoarea fântână va primi suma de 6.000 de lei pentru asta.

Orașul ar urma să fie săpat în zona mall, în sensul giratoriu de la intersecţia Căii Sever Bocu cu bulevardul Antenei. Bineînţeles, fântâna va „dansa” şi va lumina cu led-uri.

„Fântâna va avea un bazin cu un diametru de aproximativ 20 de metri, parțial suprateran, realizat din beton armat, hidroizolat, finisat interior și exterior. Sistemul funcțional al fântânii va fi compus din următoarele elemente: jeturi apă controlabile individual prin intermediul unei electrovalve submersibile, proiectoare cu led, submersibile din inox controlabile, sistem filtrare, dynamic show controller, accesorii hidraulice diverse necesare montajului complet”, aflăm din anunţul de participare.

Vă reamintim că primarul Timişoarei a anunţat că vor fi 5 fântâni cu jocuri de apă şi lumini în mai multe sensuri giratorii din zonele Bălcescu, Iosefin, Aradului, Lipovei, mall.

LĂSAȚI UN MESAJ