Premieră: Timişorenii pot zbura spre Olanda, cu destinaţia Eindhoven. De când va fi introdusă noua cursă aeriană

109

Veşti excelente pentru bănăţeni aduse de reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara. În premieră, locuitorii din vestul ţării pot zbura spre Olanda, cu destinaţia Eindhoven. Noua cursă aeriană va fi introdusă începând cu data de 29 martie, va fi operată de Wizz Air şi va avea o frecvenţă de trei zboruri pe săptămână: marţi, joi şi sâmbătă.

„Oraşul Eindhoven este situat în centrul unei regiuni care cuprinde pe o rază de aproximativ 100 de km oraşe importante precum Amsterdam, Rotterdam, Luxemburg, Dusseldorf, Bonn, Koln, Bruxelles ş.a. Călătoria de la Timişoara la Eindhoven oferă prilejul de a vizita o zonă istorică şi cu o civilizaţie şi cultură deosebită”, transmit reprezentanţii aeroportului timişorean.

De asemenea, se doreşte ca prin introducerea acestei noi curse aeriene, tot mai mulţi olandezi să ajungă pe meleagurile noastre, să admire minunile naturale din judeţul Caraş-Severin şi să cunoască frumuseţea istorică şi cultura oraşelor Timişoara şi Arad. Aeroportul Internaţional Timişoara anunţă că pregăteşte bănăţenilor şi alte surprize plăcute în acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ