Pregătiți de atac! Dacă recunoașteți infractorii din imagini veți fi răsplătiți. Video

1837

Doi indivizi cu cagule pe față au fost filmați în momentul în care se pregăteau să dea o spargere la un magazin. Imaginile au fost surprinse la un magazin din localitatea Jena, aflată la câțiva kilometri de Lugoj.

Proprietarul magazinului a declarat pentru lugojinfo.ro că atacul a fost dat vineri dimineata în jurul orei 4, însă infractorii nu au reușit să pătrundă în interior. Hoții au plecat după ce sistemul de închidere a ușii, pe care l-au forțat, s-a rupt și a fost activat sistemul antiefracție. Infractorii s-au urcat într-un Opel Vectra și au plecat spre Caransebeș, astfel că există posibilitatea ca indivizii să nu fie din zonă, ci din județul vecin.

Proprietarul magazinului susține că este pentru a patra oară când hoții îi dau târcoale. Polițiștii au început să îi caute pe cei doi indivizi, mai ales că, de câțiva ani, satele din zona Lugoj sunt în fiecare lună călcate de hoți. Oamenii legii au cerut și sprijinul colegilor din Caraș-Severin, orice persoană care oferă informații ce pot duce la prinderea hoților urmând să primească o recompensă.

LĂSAȚI UN MESAJ