20.4 C
Timișoara
sâmbătă 25 mai 2024

Pregătește-te de școală în magazinele din Iulius Town Timișoara – noi colecții, final sales și premii la cumpărături

Timișoara, 5 februarie 2021: Entuziasmul întoarcerii în bănci, emoția revederii colegilor și nerăbdarea de a aștepta din nou recreația. Sunt trăirile elevilor care se pregătesc pentru întoarcerea la școală, după o perioadă lungă de cursuri online. Un refresh al garderobei, încălțări de sezon și o varietate de rechizite sunt accesibile cu o singură vizită în magazinele din Iulius Town Timișoara.

Reîntoarcerea la școală nu a fost nicicând la fel de așteptată de copii! Iar pregătirea lor necesită cu siguranță o sesiune de shopping. În magazinele de specialitate din Iulius Town găsești tot ce are nevoie elevul din familia ta, pentru că pe rafturi și-au făcut loc noile colecții. În plus, încă te poți bucura de reducerile de sezon, dar și de campania Flash Cash, din perioada 8-10 februarie 2021, în cadrul căreia sunt premiate cumpărăturile.

Ținuta perfectă pentru revenirea la școală trebuie să fie trendy! Este exact ceea ce găsești la Next Kids sau Coccodrillo, dar și în departamentele dedicate copiilor de la H&M, Koton, C&A și Zara.

Comoditatea este un criteriu important în alegerea încălțămintei, însă și designul în tendințe este un „must”. La Big Step, Primigi, CCC și Deichman găsești perechea perfectă. Echipamentul pentru orele de sport este în modele variate la Hervis Sports, Intersport, Grid și Sport Vision.

După o perioadă atât de lungă, în care tableta a fost folosită mai mult decât caietele, copiii au nevoie de o completare a rechizitelor. La Diverta găsești ghiozdane, penare, caiete şi orice îți dorești pentru ca orele să fie colorate și să ai un semestru reușit. Și la Auchan sunt numeroase articole pentru școală, iar pentru timpul liber, Happy Colour, Noriel, Varuna’s și Hippoland au o mulțime de jocuri care vor ține antrenată mintea copiilor. Întotdeuna cărțile sunt o alegere reușită, iar la Cărturești sugestiile sunt nelimitate.

Nu uita! Dacă vii de luni până miercuri (8 – 10 februarie), la centrul de premiere din zona Centrului Info, cu bonuri fiscale pentru cumpărături de minimum 300 de lei, din aceeași zi, primești instant un cec cadou în valoare de 50 de lei. Regulamentul campaniei poate fi consultat pe www.iuliustown.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Tronsonul Margina-Holdea se pare că totuși va avea un final fericit

Dacă nu ar afecta sute de mii de călători ce ar dori să folosescă nestingheriți Autostrada A1, cei 10 kilometri lipsă de la Margina...

Școala Gimnazială 25 are o nouă sală și un teren de sport

La Școala Gimnazială 25 din zona Girocului noua sală de sport și noul teren sunt finalizate, iar primăria a efectuat recepția...

Citește și :