Prefectul de Caraș-Severin, Florența Albu, a votat pentru coerență legislativă

140

Aproape 11 la sută dintre cetățeni au votat până la ora 12 în Caraș-Severin, cam 30.000 de alegători. Până la ora luată ca referință nu s-a înregistrat niciun incident notabil.

Primarul Reșiței, Ioan Popa, a votat la o secție de votare amenajată la grădinița Dumbrava Minunată. El a declarat că votul său dorește să contribuie la mersul României înainte.

„Având în vedere întâmplările din ultimele săptămâni, când anumite voci cereau amnistie fiscală şi amnistie penală, am venit la vot cu convingerea de a trimite România înainte şi nu înapoi. Eu sper ca oamenii să meargă la urne, pentru că acest vot este unul deosebit de important.”

La ora 11 a votat şi prefectul județului, Florența Albu, la Secția de votare 18, amenajată în incinta Universității Eftimie Murgu.

„Ca orice cetăţean, am votat pentru o bună guvernare şi pentru coerenţă legislativă, aşa încât, invit toţi cetăţenii cu drept de vot să îşi exercite acest drept constituţional. Până în prezent, procesul electoral se desfăşoară în condiţii normale. Toate secţiile sunt deschise şi sunt sub pază”, a declarat prefectul judeţului Caraş-Severin, Florenţa Albu.

3 COMENTARII

 1. Potrivit listelor cu liderii zonali ai organizațiilor masonice din România, publicate de ziarul Curentul în septembrie 2010, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, este șeful regional al Lojei Oriens, în dreptul adresei sale de corespondență apărând chiar primăria Caransebeș. Vela este de altfel primul lider al PNL care a anunțat cu surle și trâmbițe candidatura lui Frunzăverde la șefia Consiliului Județean din partea USL
  De la Securitate la Masonerie
  Interesant este că doi din pilonii lojilor masonice din Caraș-Severin au legături strânse și vechi cu fosta Securitate. Un necunoscut la nivel național, liderul PNL Caraș Severin, Marcel Vela, primarul Caransebeșului, are bine conturat portretul la nivel local, el fiind anterior prefect și înainte de 1989 chiar informator de bază al Securității. Așa cum reiese dintr-o fișă publicată în presa locală, agentul încasator Ion Marcel Vela, mânat de sentimente patriotice, a fost recrutat ca informator în 1987, ocupându-se de turiști, legătura sa fiind lt.Ion Jurca, de la UM 0906. Numărul dosarului personal de la Securitate al informatorului Vela este , potrivit aceluiași document, 9197
  http://www.curentul.info/2012/index.php/2012033070594/Actualitate/Dezertarea-lui-Frunzaverde-la-PNL-o-operatiune-masonica-suta-la-suta.html

 2. Ce reprezinta Votul ?
  Prin semnatura si stampila “votat”, fie chiar si un vot nul, semnam inconstient urmatorul pact nescris: “Eu, prin aceasta semnatura si stampila, renunt la liberul meu arbitru, la libera mea cugetare si la toate celelalte drepturi, inmanand puterea de reprezentare si decizie, in favoarea elitelor conducatoare, imi dau acordul si ma angajez sa respect si sa ma supun regulilor impuse de catre acestea, chiar daca nu imi reprezinta interesul meu, al semenilor si al tarii. Orice manifestare de nemultumire ulterioara a mea si a semenilor ce am participat la scrutin, e total neavenita, iar reprimarea in orice forma de catre elita conducatoare e perfect legitima”.
  Prin prezenta la vot, se acorda legitimitate clasei conducatoare tradatoare si suntem partasi la tot ceea ce se intampla cu credinta noastra, cu noi si cu tara.

LĂSAȚI UN MESAJ