Popa cere determinare mai mare la Giurgiu

93

Problemele financiare sunt departe de a fi încheiate pentru ACS Poli, însă antrenorul Ionuț Popa le cere elevilor săi o altă determinare. Începând cu partida de luni de la Giurgiu, în compania fostei campioanei Astra.

Învinsă la limită de FCSB în runda precedentă, trupa timișoreană are parte de un nou adversar european în etapa acestui sfârșit de săptămână. Violeții înfruntă Astra Giurgiu, una dintre reprezentantele Ligii I în preliminariile Europa League. Partida are loc luni, ora 21, lângă Dunăre, și cade între jocurile giurgiuvenilor cu ucrainienii de la Oleksandria.

Antrenorul Ionuț Popa așteaptă o altă determinare din partea băieților săi. Asta în ciuda situației economice dificile pe care clubul o traversează. ”Aștept o altă determinare din partea echipei, fiindcă diferența o poate face la acest nivel tocmai determinarea. Sper ca formația să treacă peste problemele economice, am încredere că jucătorii vor trata meciurile cu foarte multă seriozitate”, sună avertismentul antrenorului lui Poli.

Poliștii vor să ofere un joc ofensiv mai consistent față de ceea ce au reușit în compania FCSB-ului. De aceea mare parte din pregătirea săptămânală s-a orientat către compartimentul ofensiv. ”Am făcut antrenamente separate cu cei trei atacanți, pentru a da o notă mai ofensivă echipei, acolo noi stăm mai puțin bine. Mă îngrijorează forma celor trei atacanți, sperăm că vom îmbunătăți acest aspect și ei să fie acei jucători care să aducă bucurie în sânul formației noastre”, a închieta

 

LĂSAȚI UN MESAJ