Polițiștii sunt în alertă! Adolescenta din vestul țării care și-a înjunghiat bunica a dispărut fără urmă

151

Este alertă în România, după ce polițiștii din Oradea au făcut un apel prin care anunțau dispariția copilei de 13 ani din Oradea, care și-a înjunghiat de mai multe ori bunica miercuri, 8 august. Ea a fost dată în urmărire națională de autorități.

Polițiștii orădeni au făcut publică o fotografie cu tânăra și cer sprijinul cetățenilor ca să o găsească. Potrivit presei locale, minora a dispărut de acasă din ziua în care și-a băgat bunica de 65 de ani în spital, după ce a înjunghiat-o.

“Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de poliţişti de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, se arată în comunicatul transmis de Poliţie, potrivit ebihoreanul.ro.

Adolescenta are aproximativ 1,60 m înălţime, 53 kg, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, de lungime medie, rasă în partea stângă, constituţie slabă, nu are semne particulare şi a plecat de acasă îmbrăcată în maiou negru, blugi scurţi, pantofi sport, negri cu alb.

Sursă: cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ