Polițiștii din Timișoara au de-a face cu tot mai multe furturi

278

Polițiștii Secției 5 Timișoara au identificat un tânăr de 19 ani, bănuit că ar fi sustras bunuri în valoare de 800 de lei din magazia unei societăți comerciale. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

În noaptea de 31 octombrie spre 1 noiembrie, acesta ar fi pătruns prin efracție în magazia unei societăți comerciale, situată pe raza municipiului, iar din interior ar fi sustras un aspirator și un aparat folosit la curățarea autovehiculelor.

Prejudiciul în valoare de 800 de lei a fost recuperat în totalitate de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanților societății comerciale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, polițiștii continuând cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

De asemenea, trei persoane cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani sunt cercetate de poliţiştii Secţiei 4 Timişoara, după ce ar fi fost surprinse de agenţii de pază a unor societăţi comerciale în timp ce sustrăgeau bunuri. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale pentru comiterea infracțiunii de furt.

În 3 noiembrie, în jurul orei 13.00, cel în cauză a fost reţinut de agenţii de pază a unei societăţi comerciale, după ce ar fi trecut de casa de marcat având asupra sa mai multe discuri, a căror valoare nu a fost achitată.

În aceeași zi, polițiștii Secției 4 Timișoara au întocmit documente procedurale pe numele a doi tineri de 18 și 30 de ani care au fost depistați, la ore diferite, într-un centru comercial, trecând de casele de marcat având asupra lor articole vestimentare neachitate.

În toate cazurile au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, iar prejudiciul în valoare de aproape 600 de lei a fost recuperat de polițiști, bunurile fiind predate reprezentanţilor societăţii comerciale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ