Polițist, prins de un coleg fără asigurare auto, comportament nedemn de uniforma pe care o poartă VIDEO

2159

Un poliţist din localitatea Baia de Arieş, judeţul Alba, a fost oprit de un coleg care i-a cerut să-i prezinte documentele maşinii personale după ce aflase, în urma unei sesizări, că îi expirase asigurarea RCA.

Imaginile filmate în timpul controlului au fost publicate pe Facebook.

„Hei lume. Am primit de la mai mulţi prieteni două filmuleţe şi m-am gândit să le împărtăşesc cu voi (şi cu riscul să fiu luat în ochi răi de către colegii domnului Barbu). Ce pot să spun e: stimă pentru cel care a făcut sesizarea şi tot respectul pentru domnul subinspector Nistea! O decizie corectă şi clară. Se poate!”, este mesajul ce însoțește postarea de pe Facebook.

Opublikowany przez Alin Harda Niedziela, 22 września 2019

În imagini se poate vedea cum poliţistul a fost oprit de colegul său, care i-a cerut să prezinte actele maşinii. El predă talonul, însă caută minute bune asigurarea despre care exista sesizarea că ar fi expirată. După ce i s-a cerut să predea numerele de înmatriculare a maşinii, pentru că nu avea asigurare, poliţistul refuză.

Opublikowany przez Alin Harda Niedziela, 22 września 2019

Potrivit reprezentanţilor IPJ Alba, poliţistul a fost amendat, iar incidentul este verificat de poliţiştii de la biroul de Control intern.

Sursa: mediafax.ro

1 COMENTARIU

  1. sunt curios si daca domnului mare ofiter i se aduce la cunostinta care sunt documentele care sunt obligatorii care trebuie sa se afle asupra conducatorului auto. Habar nu are ce are si ce nu are dreptul sa ceara.
    Domnule mare ofiter, esti habarnist! documentele pe care conducatorul auto in cauza trebuie sa le detina sunt cartea de identitate, permisul de conducere si certificatul de inmatriculare. Polita de asigurare nu este obligatorie a fi detinuta asupra conducatorului auto! Stimate ofiter, mai invata meserie ca esti praf…..apoi iesi in strada si aplica legea asa cum este scrisa si nu cum ai auzit-o pe la colturi.
    Ca o paranteza, prin alte documente prevazute de lege, se intelege acele documente PREVAZUTE IN LEGE a fi obligatorii la detinere. in acest sens, in legea transportatorilor, spre exemplu, taximetristii sunt obligati sa detina asupra lor atestatul de taxi, conducatorii de camioane sunt obligati sa detina asupra lor legitimatia de serviciu, atestatul profesional…etc…

LĂSAȚI UN MESAJ