Polițist din vestul țării, lovit cu pumnii și picioarele de un șofer prins băut la volan

905

Un tânăr de 27 de ani din Arad care a fost prins de polițiști băut la volanul unui autoturism marca BMW a decis să-și facă dreptate cu mâna lui, la propriu și la figurat, lovind un agent de la Rutieră, relatează, în exclusivitate, specialarad.ro.

În noaptea dinspre sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02:00, agenții de la Poliția Rutieră Arad au oprit, pe strada Tribunul Dobra, pentru control, un autoturism marca BMW, la volanul căruia se afla un bărbat (M.S.B.) în vârstă de 27 de ani. Acesta era vizibil sub influența băuturilor alcoolice, așa că polițiștii l-au testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost transportat apoi de polițiști la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. După recoltarea primei probe de sânge, tânărul șofer a ieșit la o țigară în fața spitalului. Invitat ulterior de polițiști înăuntru pentru continuarea examenului clinic, individul a devenit recalcitrant pe motiv că nu și-a terminat țigara.

Oamenii legii s-au văzut nevoiți să îl încătușeze, dar în timp ce se chinuiau să îl imobilizeze, șoferul beat și-a ieșit din minți și i-a aplicat unui polițist un pumn în figură, lovindu-l totodată și cu piciorul. În urma loviturilor primite, polițistul a căzut la pământ ca secerat.

Citește continuarea materialului pe specialarad.ro

LĂSAȚI UN MESAJ