Polițist, bătut de un bărbat care nu a vrut să prezinte motivul pentru care se afla pe stradă

248

Un politist local din judetul Mures a fost agresat de un barbat pe care il oprise pentru a-i prezenta declaratia pe propria raspundere si motivul pentru care se afla pe strada, asa cum prevede Ordonanta militara numarul 3. Barbatul respectiv l-a injurat pe agent, iar apoi l-a lovit cu pumnul in fata, victima avand nevoie de aproximativ noua zile de ingrijiri medicale.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Ludus fac cercetari intr-un dosar de ultraj.

Anchetatorii au stabilit ca pe data de 25 martie, un politist local, aflat in exercitarea atributiilor de serviciu, fiind echipat in uniforma, i-a solicitat unui barbat sa ii prezinte declaratia pe propria raspundere prevazuta de Ordonanta militara nr. 3 din 2020 emisa de MAI si sa ii comunice motivul deplasarii pe strada.

In acel moment, barbatul a devenit agresiv, i-a adresat injurii politistului si l-a lovit cu pumnul, acesta cazand la pamant.

„In urma actelor de agresiune fizica persoana vatamata prezinta leziuni traumatice cauzate prin lovire directa, repetata cu un corp dur, contondent, necesitand pentru vindecare 8 – 9 zile de ingrijiri medicale. Inculpatul se sustrage de la urmarirea penala incercand sa ingreuneze cercetarile in aceasta cauza”, se arata in comunicat.

Pe numele agresorului, Judecatoria Ludus a emis un mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

sursa – ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ