23.7 C
Timișoara
duminică 26 mai 2024

Politicianul gol

Cât de jos se poate coborî în campania electorală?
Ohooo, abisul este nelimitat pentru declinul standardelor!
Aflăm de pe pagina de facebook a lui Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, că Silviu Hurduzeu, candindat PSD la CJ, s-a scufundat în abisul penibilului, fără costum de scafandru.

„Există diferite moduri de a convinge alegătorii. Unii dau mici și bere, altii zahar și ulei ori cumpăra copiii votanților cu mingi ieftine de fotbal. Dacă reușesc să-i convingă și ajung la putere, din banii bugetului pe care il vor gestiona, se vor asigura în primul rând că-și recuperează cheltuiala. Înmulțită de mii de ori că nu se știe ce va mai urma.
Eu nu voi face astfel de cadouri electorale pentru că, în primul rând, eu nu am pus mâna vreodată pe nici un leu necuvenit. Iar dacă cei responsabili vor ieși la vot și vor alege altfel decât își doresc cei care au cumpărat mingi ,eu voi cheltui fiecare bănuț disponibil să repar în primul rând drumurile deplorabile ale acestui județ”, a scris Romeo Dunca pe facebook.
Concret, echipa de campanie a lui Hurduzeu a fost surprinsă împărțind mingi de fotbal unor copii sărmani. GOOL!!! Politicianul gol pe dinăuntru, fără scrupule, fără Dumnezeu.

Insert video aici: https://psnews.ro/noile-pomeni-electorale-cum-incearca-silviu-hurduzeu-candidat-la-cj-caras-severin-sa-cumpere-voturile-electoratului/

Nu este deloc surprinzător să vedem astfel de acțiuni într-o țară unde politicienii își fac treaba mai mult cu piciorul în gură decât cu mintea în cap.

Mintea ar trebui să-ți spună că nu e ok să mergi cu mingea vopsită la niște copii, ca să le atragi părinții în echipa ta.

Dar care minte? Rațiunea trece în planul secund când vine vorba de a atrage voturi. Soluțiile și proiectele viabile pentru dezvoltarea comunității sunt pentru fraieri. Noi dăm mingi electorale! GOOL!!!

Dar nu se pot opri aici, mai e mult până la atingerea fundului abisului! Electoratul trebuie cucerit încă din primele clipe!

Astfel, se pot da mită electorală: teste de sarcină, investigații ginecologice, scutece, biberoane, suzete, haine pentru bebeluși, lapte praf, jucării etc.

Vă dați seama ce imagine electorală puternică ar fi un bebeluș care suge dintr-o suzetă de campanie, personalizată cu: „Silviu Hurduzeu – Președinte Consiliul Județean”?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

1 iunie – Ziua Internațională a Copilului în Muzeu

Muzeul Satului Bănățean Timișoara sărbătorește copilăria printr-o serie de evenimente cultural-educative care au în prim plan copiii. Astfel, vineri, 31 mai 2024 între orele 14...

Lucrări și spălări la rețele Aquatim

Luni, 27 mai, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Andrei Mocioni cu Bulevardul Revoluției din 1989. Pe...

Citește și :