Poliția Locală îi așteaptă pe timișoreni la Ziua Porților Deschise

148

Poliția Locală Timișoara va marca și în acest an, în data de 20 mai, între orele 10.00-13.00, la sediul de pe str. Avram Imbroane nr. 54, Ziua Poliției Locale, sărbătorită în fiecare an de Sfinții Constantin și Elena.

Cu această ocazie, vineri va fi organizată manifestarea Ziua Porților Deschise, ajunsă deja la ediția a patra. Astfel, timișorenii sunt invitați să viziteze sediul instituției, birourile, sala de festivități, sala de sport unde polițiștii locali se antrenează, să afle care sunt atribuțiile polițiștilor locali, să afle mai multe despre rezultatele foarte bune la competițiile sportive, să vadă dotarea, motoscuterele, bicicletele, autovehiculele cu care polițiștii locali patrulează.

Anul trecut, sute de timișoreni, în special elevi de la unitățile de învățământ cu care Poliția Locală colaborează, dar și de la alte instituții de învățământ din oraș, precum și reprezentanți ai consiliilor consultative de cartier au trecut pragul instituției, evenimentul bucurându-se de un real succes.

LĂSAȚI UN MESAJ