Politehnica se califică în Final Four-ul Cupei României

108

SCM Politehnica Timișoara încheie anul în forță: pe locul doi în campionat și calificată în Final Four-ul Cupei României la handbal masculin. Studenții au eliminat pe CSM Știința Bacău în sferturile de finală, scor 27-22, la ultimul meci oficial din 2017.

Handbaliștii timișoreni și-au îndeplinit unul dintre cele două obiective ale sezonului, calificarea în turneul final al Cupei României. Poli a intrat în careul de ași al competiției eliminatorii în urma succesului de sâmbătă, 27-22 contra divizionarei secunde CSM Știința Bacău. A fost ultimul meci al anului pentru alb-violeți care vor începe 2018 cu gândul la trofeul Cupei, precum și la Liga Națională unde este momentan pe poziția secundă.

Un meci echilibrat în prima repriză, una în care moldovenii s-au ținut bine și au încheiat cu un handicap de doar trei goluri: 12-9. Poli a mărit ritmul după repriza secundă și a spulberat orice incertitudini legate de rezultatul final.

”Nu știu de câți ani nu a mai jucat Poli în turneul final al Cupei României. Am întâlnit astăzi o echipă bravă, care în runda trecută a reușit să învingă Călărașiul. Astăzi nu am făcut un meci deosebit, s-a văzut oboseala cauzată de cele 5 jocuri disputate în 14 zile. S-a văzut la unii jucători că e ultimul joc… e important că am câștigat. Am reușit o primă parte de sezon fenomenală, am lucrat foarte bine și trebuie să facem la fel și restul sezonului. Suntem mulțumiți de cum am evoluat în atac și apărare”, a concluzionat antrenorul Pero Milosevic.

Pentru o parte din tabăra lui Poli urmează peste câteva zile o vacanță de iarnă binemeritată de două săptămâni. Daskaloski, Lasica și Fenici trebuie să răspundă pozitiv la convocările la echipele naționale și vor avea o vacanță mai scurt. Renirea echipei va avea loc în 4 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ