Poli visează frumos la startul returului

359

ACS Poli și-a propus prelungirea seriei de victorii la cinci cu prilejul partidei de la Botoșani, de luni seara. Cu atât mai mult cu cât alb-violeții au fost umiliți în tur de Botoșani cu 0-5.

Timișoara traversează cel mai bun moment din acest sezon; a adunat patru victorii la rând – 3 în campionat și una în Cupa României – astfel că moralul este sus. Pentru Poli urmează luni deplasarea la Botoșani în prima rundă a returului, în fața singurei echipe care a călcat-o în picioare în acest campionat.

Un 0-5 pe Dan Păltinișanu care încă îi doare pe băieții lui Ionuț Popa. Asta înseamnă un motiv în plus pentru Poli de a-și mai mult de la meciul din Moldova. ”Este o satisfactie pentru toți, sper să rămânem cu picioarele pe pământ și să continuăm să obținem rezultate cât mai bune. Botoșani e un adversar puternic, care joacă acasă foarte bine. Ne-au dat cu terenul în cap la Timișoara”, a declarat antrenorul bănățenilor, Ionuț Popa.

Principala problemă la Poli o reprezintă lotul restrâns cauzat de accidentări și suspendări. Pedro Henrique, Poparadu, Vădrariu, Bărbuț, Artean și Scutaru sunt oamenii indisponibili pentru acest meci.

Poli începe returul de la zero puncte după ce a reușit să acumuleze 14 puncte în tur anulându-și practic penalizarea.

Duelul de la Botoșani are loc luni seara, de la ora 20.30 și este transmis de DigiSport și DolceSport.

LĂSAȚI UN MESAJ