Poli mai așteptă până miercuri decizia FRF

206

Așteptarea lui ACS Poli de a reveni în Liga I se mai prelungește câteva zile după ce FRF a amânat pentru miercuriz luarea unei decizii în controversatul caz al înscrierii în campionat a clubului falimentar Rapid București.

Comisia de Disciplină a început cu o amânare judecarea controversatul caz al falimentului de la Rapid București. Giuleștenii cer să fie înscriși în Liga I de fotbal deși situația lor nu le acordă acest drept. Miza o reprezintă potul de 1,5 milioane de euro ce revin ultimei clasate în prima ligă.

LPF și-a declinat responsabilitatea de a oferi un verdict final în acest caz după că inițial o anunțase pe ACS Poli revenită în Liga I în locul Rapidului. Cazul a ajuns luni dimineața pe masa Comisiei de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal, care după câteva audieri a dat o nouă amânare şi va judeca din nou, miercuri, această speţă.

Dacă decizia va fi una nefavorabilă, iar Rapid nu va primi avizul de a juca în Liga 1, locul giuleştenilor va fi luat de ACS Poli Timişoara. Soluția nu este definitivă pentru ca ea poate fi atacată la Comisia de Recurs a FRF şi Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Între timp, campionatul a pornit la drum fără ACS Poli sau Rapid la start.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ