Poli l-a pierdut pe Bărbuț; vitezistul și-a ales o echipă de play-off

538

ACS Poli Timișoara a pierdut primul jucător la o zi după salvarea de la retrogradare. Vitezistul Cristian Bărbuț a ales să își continue cariera la CSU Craiova, semnând un contract pe un sezon.

Fostul internațional de tineret reprezintă prima plecare din lotul actual al prim-divizionarei timișorene. Contractul lui Cristian Bărbuț expiră la 30 iunie și are libertatea de a pleca liber la orice club. Iar destinația aleasă este CSU Craiova, după cum a anunțat oficial în această dimineață clubul din Bănie.

”Bărbuț a semnat un contract pe un an, cu opțiune de prelungire pentru alte două sezoane”, se arată într-un comunicat de presă al clubului craiovean.

Extrema dreapta și-a adus aportul la salvarea de la retrogradare miraculoasă izbutită de Poli în acest sezon. A jucat 40 de meciuri pentru violeți și a marcat de trei ori. Două dintre golurile acestuia au fost memorabile: cel al victoriei cu CSU Craiova din tur, scor 3-2, respectiv cel al egalării în barajul cu UTA de joi.

În acest moment Poli are contracte valabile pentru sezonul viitor doar cu 4 dintre titulari, fundașii Gabriel Cânu și Alin Șeroni, mijlocașii Marius Croitoru și Cătălin Doman. Pentru toți ceilalți discuțiile vor începe de săptămâna viitoare. De altfel și negocierile pentru transferuri vor avea loc peste câteva zile. Și asta pentru că echipa a primit o scurtă vacanță de 6 zile după cel mai lung sezon din istorie: 50 de meciuri disputate întinse pe durata a 11 luni.

Sezonul Ligii I de fotbal pornește la drum peste o lună. Restul competitoarelor din prima ligă au început deja pregătirile de câteva zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ