Poli caută primul succes al anului

110

Timișoara așteaptă prima victorie din acest an luni, în fața Iașiului. Neînvinși în primele două partide, elevii lui Ionuț Popa vor un succes care să reducă din ecartul față de locul 12.

ACS Poli revine pe teren propriu pentru disputa cu CSMS Poli Iași, un duel important pentru zona de play-out a Ligii I. Bănățenii au nevoie de cele trei puncte pentru a-și mări șansele de supraviețuire în prima ligă. O victore i-ar aduce la șase lungimi de prima poziție neretrogradabilă, obiectivul violeților în acest final de campionat.

„Aşteptăm cele trei puncte în meciul cu Iaşiul, sunt extrem de importante. Ne batem cu Pandurii și cu Târgu Mureș pentru locul de baraj. Dacă prindem barajul ar fi excelent, mai ales că nimeni nu ne dădea nicio șansă la început”, spune Octavian Drăghici. Atacantul lui Poli este convins că echipa va arată o altă față după prestația mai puțin convingătoare de la Cluj, 0-0 cu ASA.

ACS Poli are 10 puncte în clasamentul Ligii I și este penultima. Iașiul ocupă poziția a 10-a, cu 26 de puncte, dar are ce-i drept un meci în minus. Meciul din antepenultima etapă a Ligii I se joacă luni, ora 18, pe arena Dan Păltinișanu. Poli merge apoi la Constanța, pentru meciul cu liderul FC Viitorul, iar în ultima rundă primește vizita Concordiei Chiajna.

Play-out-ul începe în 10 martie cu echipele clasate pe locurile 7-14, un mini-campionat cu 14 runde în care se intră cu punctele înjumătățite. La final ultimele două clasate vor retrograda direct iar locul 12 merge la baraj cu o echipă din eșalonul secund.

 

LĂSAȚI UN MESAJ