Poli are meci fără miză în ultima etapă

161

Ultima partidă a sezonului regulat a devenit una fără miză pentru handbaliștii timișoreni. Poli va intra în play-off de pe locul 5 indiferent de deznodământul meciului de duminică cu HC Odorhei.

Emoții zero înaintea ultimei dispute din prima parte a Ligii Naționale. Duelul dintre Politehnica Timișoara și HC Odorhei nu mai are nicio importanță pentru clasament după ultimele rezultate înregistrate în aceste zile. Niciuna dintre cele două combatante nu mai poate avansa de pe locul ocupat în prezent astfel că jocul va conta doar pentru palmares.

Victoria de joi seara a lui Steaua București în fața vicecampioanei CSM București, 29-28 (13-16), a rezolvat duelul pentru poziția a patra. Roș-albaștrii au 51 de puncte și și-au asigurat astfel poziția a 4-a fără a mai depinde de ultimele meciuri ale rundei finale. Poli, 47 de puncte, trebuie să se mulțumească cu locul 5 indiferent de rezultatul din partida cu Odorheiul.

Steaua – Poli era confruntarea de la distanță pentru locurile 4-5 în care miza o reprezenta avantajul terenului propriu în meciurile 1 și 3. În aceste condiții studenții lui Pero Milosevic vor avea de disputat în deplasare două meciuri din cele trei programate cu Steaua în sferturile de finală ale play-off-ului. La rândul ei, HC Odorhei nu mai poate avansa sau cădea de pe locul al treilea, fiind deja sigură de duelul din sferturi contra lui Potaissa Turda.

Partida dintre Poli Timișoara și HC Odorhei se joacă duminică, ora 15,45, în sala Constantin Jude. Partida este transmisă de canalele DigiSport.

LĂSAȚI UN MESAJ