17.9 C
Timișoara
duminică 16 iunie 2024

Piețe24, un an de succese

Piețe24 este un proiect de suflet înființat pentru a susține micii producători locali, iar aniversarea sa este pe data de 8 iunie începând cu ora 10.

În această perioadă, Piețe24, împreună cu Universitatea de Științele Vieții Regele Mihail, au organizat o serie de evenimente speciale, pe lângă cele săptămânale de piață care au loc de vineri până duminică.
Printre aceste evenimente se numără:
Midnight Market: Un târg de noapte care aduce împreună producători și artizani locali, oferind o varietate de produse și mâncăruri.
Festivalul Paradaisei: Un festival dedicat tomatelor și , unde vizitatorii pot descoperi arome și gusturi autentice a diferitelor soiuri de tomate autohtone.
Festivalul Zacustei: O ocazie de a degusta și achiziționa diverse zacuște și conserve preparate manual.
Sărbătoarea Dovleacului: Un eveniment tematic în care dovlecii sunt vedetele, de la produse alimentare la decorațiuni.
Zilele Mierii: Un festival dedicat apicultorilor și produselor din miere, unde poți găsi sortimente variate de miere.
Piața de Crăciun: Anul acesta „Piața de Crăciun” a fost inaugurată chiar de Ziua Națională, vineri, 1 Decembrie.
A fost un eveniment dedicat producătorilor agroalimentari, susținerii artizanilor și meșteșugarilor, precum și oamenilor talentați în diverse domenii handmade.

Toate aceste evenimente au contribuit la promovarea produselor locale și la crearea unei comunități unite în jurul valorilor autenticității și creativității.
Vă așteptăm să sărbătorim împreună cu plăcinte, pâine și sare și cadouri simbolice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

FOTO – VIDEO | Mircea Geoană la Timișoara: „Nu mă interesează să candidez pentru PSD la președinție. Va fi anul independenților”

La Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timișoara s-a desfășurat sâmbătă după amiază dezbaterea „Antreprenoriatul românesc: cum stimulăm competitivitatea...

„Stă în puterea noastră să descurajăm ura”, campania socială împotriva discriminării, căreia i s-a alăturat un cunoscut și îndrăgit sociolog

Inspectoratul General al Poliției Române a desfășură o campanie de prevenire, dar și de conștientizare cu privire la mesajele rasiste la adresa minorităților, dar...

Citește și :