8.1 C
Timișoara
sâmbătă 13 aprilie 2024

Piața Volantă Stadion din Timișoara se deschide de 8 Martie

De Ziua Femeii, Societatea Piețe S.A. Timișoara a decis deschiderea Pieței Volante Stadion din Timișoara.
Considerăm că astfel putem să venim în sprijinul producătorilor locali, în special de flori, dar și în sprijinul timișorenilor care vor să facă un cadou colorat și frumos tuturor femeilor. Programul de funcționare pentru Piața Volantă Stadion din Timișoara, de 8 Martie, este prelungit pentru ca toți cei interesați, clienți și producători, să aibă posibilitatea să beneficieze de cele mai bune condiții și de cele mai proaspete produse.

„Am decis să deschidem Piața Volantă Stadion din Timișoara de 8 Martie, de Ziua Femeii. Astfel, de vineri, 8 Martie, producătorii locali de flori precum și cei care au alte feluri de produse, vor avea ocazia să le valorifice. Ne dorim ca timișorenii să aibă posibilitatea să cumpere produse locale. În același timp, știm că e o perioadă aglomerată și pentru producători, motiv pentru care am prelungit orarul de funcționare, de 8 Martie.”, a precizat directorul general al societății, Mirel Pop.
Astfel, programul de funcționare pentru Piața Volantă Stadion, vineri, 8 Martie, este între orele 05.00 și 18.00.
Vă reamintim că în Piața Volantă Stadion din Timișoara sunt aproximativ 300 de producători din vestul țării, locali, a căror ofertă este diversificată: legume, fructe, lapte și produse lactate, produse din carne, miere și produse apicole, produse conservate sau flori.

Alte subiecte :

Când vom putea circula de la Timișoara la Arad cu peste 120 de kilometri la oră

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunță că a fost emisă autorizația de construire pentru lucrările pe cei 48,08 kilometri, între Ronaţ Triaj şi Arad, dar...

Se reia circulația tramvaiului 6

Din 22 aprilie timișorenii vor avea la dispoziție două noi opțiuni de călătorie: o nouă linie de autobuz care va lega...

Citește și :