Peste cine au dat la frontiera de vest polițiștii arădeni!

2091

Poliţiştii de frontieră arădeni au depistat doi cetățeni români pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea şi mandate europene de arestare.

În data de 27.04.2017, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Vărşand, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ionel T., în vârstă de 48 de ani, din judeţul Alba.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autoritățile române, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni economice.

Câteva ore mai târziu la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Ioan U., în vârstă de 34 de ani, din judeţul Bistriţa Năsăud.

Cu ocazia verificărilor, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de autorităţile din Spania, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea de infracţiunii de trafic ilicit de substanţe stupefiante.

În ambele cazuri, persoanele în cauză au fost predate unor echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

1 COMENTARIU

  1. cat pe aci era sa ma bucur cand am vazut ionelas …. credeam ca e carpaci l-au adus in tara organenele sa-si execute pedeapsa si sa raspunda cu cine a fost si mai e in cardasie .dezamagire.ionelas carpaci o duce bine mersi in germania si nimeni nu face ceva pentru al aduce si nici presa fie ea de stanga sau de dreapta nu ne informeaza o scalda cu pusul poalelor in cap al unor…..”romi”.

LĂSAȚI UN MESAJ