Peste 750 de oameni, uciși de noul coronavirus în România. O tânără de 20 de ani, cea mai tânără victimă

141

După 2 luni de la primul caz de coronavirus din România. Bilanțul a ajuns într-un punct-cheie. În România au fost confirmate, până acum, 12.732 de infecții cu coronavirus. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale. În total, în România au murit 755 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

O fată de 20 de ani din județul Vaslui, care și-a pierdut viața vineri, este cea mai tânără victimă a epidemiei din România. Potrivit datelor anunțate de Grupul de Comunicare Strategică, tânăra venise din Anglia, iar din carantină a fost internată direct în spital.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, tânăra a fost internată în data de 9 aprilie în Spitalul Bîrlad, iar în 16 aprilie a fost transferată în Clinica Boli Infecţioase din Iaşi.

Proba i-a fost recoltată în data de 10 aprilie, iar o zi mai târziu a fost confirmată infecţia cu coronavirus. Tânăra suferea de obezitate de gradul II, hipertensiune arterială şi avea probleme psihice.
Sursa: DIGI24

LĂSAȚI UN MESAJ