Peste 70 de amenzi într-o singură săptămână, la Timişoara. Cine a fost ars la buzunar!

333

Peste 70 de sancţiuni contravenţionale într-o singură săptămână! Aceasta este ,,performanţa” Poliţiei Locale din Timişoara. Amenzile le-au încasat şoferii certaţi cu bunul simţ, care au parcat în zona pietonală din centrul istoric, pe spaţiul verde sau în alte locuri unde parcarea este interzisă.

„Astfel, cele mai multe situații au fost constatate în zonele Piața Libertății, Piața Iancu Huniade, Piața I.C. Brătianu, Piața Sfântul Gheorghe, dar și pe străzi precum Augustin Pacha, Eugeniu de Savoya, Gheorghe Lazăr. La aceste încălcări ale legislației în vigoare se adaugă și 14 situații surprinse de camerele video instalate în zona centrală care au înregistrat autovehicule care au pătruns în zona interzisă, mai exact în zona Piața Libertății, ai căror conducători auto urmează a fi identificați de polițiștii locali. Mai mult, tot în această perioadă au fost aplicate un număr de 110 colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor staționate neregulamentar în zona centrală, și în aceste cazuri fiind în lucru procedura de identificare a conducătorilor auto în vederea sancționării”, spun poliţiştii timişoreni.

Tot în ultima săptămână s-a înregistrat o scădere a cazurilor în care conducătorii de mopede au traversat pasajul pietonal de la str. Jiul, fiind constatate un număr de trei situații de nerespectare a indicatoarelor, din care un conducător de moped fiind identificat și sancționat.

LĂSAȚI UN MESAJ