30.1 C
Timișoara
miercuri 19 iunie 2024

Peste 50 de artiști pe scena Timișoara Music Awards din Iulius Town: Moguai, DJs from Mars, Vanotek și mulți alții

Trei zile de festival, cu peste 50 de artiști care vor performa pe scenă, dar și mystery artists și multe afterparty-uri te așteaptă în Iulius Town. Timișoara Music Awards începe vineri, 14 iunie, în parcarea VIP UBC3, sub conceptul „Urban Jungle”, cu surprize speciale. Biletele sunt disponibile online pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro.

Weekend-ul acesta, 14 – 16 iunie 2024, în intervalul orar 17.00-23.00, artiștii și iubitorii de muzică se întâlnesc în Iulius Town, unde are loc o nouă ediție a festivalului Timișoara Music Awards. Timp de trei zile, peste 50 de artiști internaționali, naționali și locali vor urca pe scena aflată în parcarea VIP UBC3. Evenimentul este dedicat artiștilor locali, scopul acestuia fiind recunoașterea și creșterea notorietății talentelor autohtone.

Vineri, în prima zi, la platane va urca DJ-ul german Moguai, italienii de la DJs from Mars, Partydul Kiss FM, Geo Da Silva, Gyo Gee, Loco DJ și Grațian M. Denis. În a doua zi de festival, 15 iunie, vibe-ul va fi dat de: Vanotek, Sandra N., Box Office, Trupa Zebbra și MCs United. Duminică, vor concerta Carmen Șerban, Ionela Guzic, Petrică Nicoară Sîrbu, Fane Bănățeanu, Carmen Popovici Dumbrava, Liliana Todea, iar Sean Norvis va prezenta un show Electro Popular împreună cu 10 artiști.

Pe lângă artiștii de renume, în fiecare zi pe scenă vor urca talente locale votate de publicul timișorean. Lista completă poate fi consultată pe site-ul evenimentului. Ediția aceasta este inedită, având o temă specială, „Urban Jungle”, unde arta muzicală și cea vizuală se împletesc, creând un spectacol unic pentru participanți. Categoriile de nominalizare sunt: Solo Artist – Female, Solo Artist – Male, Duo DJs Opera, EDM, Techno, Deep House, Retro, Wedding Crashers, Cover Band, Rock, Trap, Hip Hop, Drum & Base, New Talent, Resident Dj Hero, Outstanding Contribution, Muzică de petrecere și Muzică populară.

În fiecare seară de festival te așteaptă și câte un afterparty special cu muzică live și momente magice. Surprizele nu se termină pentru că sunt anunțați mai mulți mystery artists, dar și mystery nights pe care nu trebuie să le ratezi. Mai multe detalii și informații puteți afla pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Accesul în cadrul Timișoara Music Awards se face pe bază de bilet ce poate fi achiziționat de pe site-urile iabilet.ro și livetickets.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Drumuri și Poduri Banat, în avans cu lucrările

Cu câteva zile înainte de termenul stabilit prin contract, Compania Drumuri și Poduri Banat (DPB) a finalizat în această perioadă lucrările de frezare și...

Avertizare de caniculă în Banat astăzi și mâine

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis noi atenţionări Cod galben şi o alertă Cod portocaliu de caniculă. Marți intră în vigoare primul Cod galben de...

Întrerupere apă caldă

Citește și :