Peste 400 de jandarmi asigură liniştea şi siguranţa cetăţenilor de Anul Nou, la Timişoara

92

Jandarmii timişoreni vor fi la datorie în aceste zile. În perioada 31 decembrie – 3 ianuarie, ei vor fi prezenţi în trei judeţe din vestul României pentru asigurarea unui climat propice de ordine şi siguranţă.

Astfel, aceștia vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică atât pe timp de zi, cât şi de noapte, în zonele aglomerate, precum şi în locurile de comercializare a produselor specifice sărbătorilor de iarnă, pentru prevenirea faptelor de natură antisocială, care ar putea afecta siguranţa cetăţenilor.

Importante efective de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timişoara vor asigura ordinea şi siguranţa publică cu ocazia concertelor organizate la cumpăna dintre ani, a altor manifestări cultural-artistice organizate în spaţiul public. Aceştia vor fi prezenţi la datorie de Revelion, în centrul Timişoarei,

În judeţul Hunedoara – la Deva, Lupeni şi Orăştie şi în judeţul Caraş – Severin – la Caransebeş, în sprijinul Inspectoratelor Judeţene de Jandarmi. Pe lângă aceste misiuni, jandarmii timişoreni vor veghea la siguranţa cetăţenilor prin menţinerea ordinii publice în această perioadă, pe raza municipiului Timişoara, precum şi în punctele de trecere a frontierei de stat a României, în judeţele Arad, Caraş – Severin şi Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ