Peste 400 de amenzi pentru cei care au circulat fără drept, în Timiș

108

Polițiștii, polițitii locali și jandarmii din Timiș au dat, într-o singură zi, peste 400 de amenzi oamenilor care au ieșit afară să un motiv și fără declarații sau adeverințe. De asemenea, autoritățile au verificat mii de persoane aflate în izolare sau cantina și au desccoperit că doar două părăsiseră izoalarea illegal. Acum, acestea vor sta în carantină sub pază și vor achita costurile cazării.

Poliția și Poliția Locală au verificat, luni, 2.312 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină. Au fost controlate .417 locații de izolare/carantinare. În ultimele 24 de ore, polițiștii timișeni au aplicat 371 de sancțiuni contravenționale in valoare de 731.850 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

 

Jandarmii au verificat 120 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină din 80 de locații de izolare/carantinare.

Nu au fost identificate persoane care nu respectau măsurile de izolare la domiciliu. Aceștia au dat 22 de amenzi pentru circulație fără drept, ăn valoare de 4.000 de lei.

 

Colegii lor de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurii privind restricționarea circulației conform Ordonanței Militare nr.3/2020.

LĂSAȚI UN MESAJ