Peste 2.300 de polițiști asigură ordinea în județele Timiș și Caraș-Severin la alegerile locale

427

Peste 1800 de angajaţi ai MAI sunt angrenaţi, la data de 5 iunie 2016, în judeţul Timiş, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică, precum și aproape 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin.

# TIMIȘ

Peste 1800 de angajați ai M.A.I., dintre care 946 de poliţişti, 364 de poliţişti de frontieră, 343 de jandarmi şi 182 de pompieri, vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral, în județul Timiș.
Aproape 1200 de angajaţi M.A.I. vor asigura protecţia celor 595 de secţii de votare, amplasate în 445 de locuri.
Alţi 251 de poliţişti, 46 de jandarmi și 27 de polițiști de frontieră, în perioada desfăşurării procesului electoral, se vor afla în stradă, pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale.
De asemenea, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, la nivelul judeţului, vor acţiona, conform competenţelor, 123 de poliţişti constituiţi în 60 de echipe operative.
Totodată, a fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 174 de angajaţi M.A.I., care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, dacă situaţia operativă  o va impune.

# CARAȘ-SEVERIN

Aproape 500 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin vor fi angrenaţi în misiuni, pentru buna desfăşurare a procesului electoral.
Aproape 200 de poliţişti se vor afla în stradă pentru a asigura măsuri de ordine şi linişte publică, în vederea prevenirii oricăror fapte antisociale, în această perioadă.
De asemenea, dintre cele 365 de secţii de votare constituite la nivelul judetului Caraș-Severin, polițiștii vor asigura măsuri de pază şi protecţie la 160 de secţii.
Totodată, pentru soluţionarea solicitărilor şi semnalărilor cu privire la evenimentele produse în ziua alegerilor, vor acţiona, conform competenţelor, 72 de poliţişti, constituiţi în 19 echipe operative.
A fost stabilit şi un efectiv de rezervă format din 67 de poliţişti, care va fi în permanenţă pregătit să acţioneze, împreună cu structurile de jandarmi, dacă situaţia operativă o va impune.

LĂSAȚI UN MESAJ