Persoane reținute la vama Nădlac

93

Polițiștii din Arad au fost solicitați, în weekend, în vămi. Aceștia au avut misiunea de a-i pinde pe cei urmăriți de autorități.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au desfășurat, în acest sfârșit de săptămână (13 – 15 martie 2020), mai multe activități de preluare din S.P.F. Nădlac și încarcerare a unor persoane date în urmărire.

A fost reținut un bărbat de 36 de ani, din județul Brașov, urmărit la nivel național și condamnat la 9 luni de închisoare pentru infracțiuni la regimul circulației, în baza mandatului de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Zărnești la 26 februarie, care a fost depus în Penitenciarul Arad.

În arestul I.P.J. Timiș a fost depus un tânăr de 25 de ani, din județul Neamț, căutat de autoritățile din Italia, pentru infracțiuni comise pe teritoriul acestui stat.

Un băcăun de 44 de ani, condamnat la 6 luni de închisoare pentru înșelăciune, în baza mandatului emis de Judecătoria Bacău, la 13 ianuarie, a fost încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranță din Arad.

A fost încarcerat în Penitenciarul Arad, un tânăr de 21 de ani, din județul Ilfov, care trebuie să execute 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt, în baza mandatului emis de Judecătoria Sectorului 3 București, la 4 decembrie 2019.

Un cetățean bulgar de 32 de ani, urmărit internațional a fost depus în arestul I.P.J. Timiș, fiind căutat de autoritățile judiciare bulgare pentru comiterea de infracțiuni pe teritoriul acestui stat.

De asemenea, un bucureștean de 37 de ani a fost încarcerat în Penitenciarul Arad, având de executat 1 an și 3 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ