13.6 C
Timișoara
vineri 23 februarie 2024

Pericol rutier pe DN79. Copacii de pe marginea drumului sunt un pericol pentru șoferi, avertizează un primar

Alexandru Simandi, primarul comunei Zerind, solicită Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intervenția în ceea ce privește eliminarea copacilor bătrâni și uscați. Primarul susține că arborii pun în pericol siguranța rutieră la intrarea și ieșirea din comună, pe DN 79.

„Am făcut nenumărate sesizări la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru reglementarea situației. La intrarea, respectiv ieșirea din comună sunt mai mulți copaci afectați de furtunile din acest an. Sunt copaci bătrâni, mulți rupți sau în pericol de a se rupe, alții uscați, iar cu fiecare furtună crește riscul să se producă o tragedie”, a precizat Alexandru Simandi.

Primarul susține că au fost situații în care șoferii au sunat la 112. „Ajut cu mare plăcere, am curățat șoseaua de nenumărate ori, dar nu aceasta este soluția. Problema trebuie rezolvată de CNAIR și rog pe această cale intervenția lor”, a spus Alexandru Simandi.

Comuna Zerind este tranzitată de DN 79 Arad-Oradea, iar traficul în localitate este intens.

Sursa foto: radiotimisoara.ro

Alte subiecte :

Un nou palat istoric al Timișoarei a fost renovat și arată splendid acum

Una dintre clădirile de referință ale Timișoarei, Palatul Ciobanu, este prima care a îmbrățișat tema țăranului român, dar și ultima care a fost ridicată...

Boala Sărutului – afecțiunea prin care am trecut peste 95 la sută dintre noi

Mononucleoza infecțioasă sau boala sărutului este o afecțiune acută infecțioasă și contagioasă produsă de virusul Epstein Barr. Studiile arată că aproape...

Citește și :