16.6 C
Timișoara
duminică 3 martie 2024

Pericol pe Calea Aradului! Poarta recosmetizată prezintă încă riscuri

Poarta de intrare în oraş de pe Calea Aradului mai prezintă, încă, pericol pentru şoferii care trec pe sub ea. Pompierii au anunţat, luni seară, că au fost solicitaţi să intervină pentru a degaja o tablă care prezenta pericol de desprindere şi prăbuşire.
Potriit autorităţilor, totul a pornit de la o sesizare. Un şofer a văzut tabla fluturând în vânt şi a anunţat imediat pompierii.
Problema este că Primăria Timişoara a fost obligată să dea jos plăcile de fibrociment care au „modernizat” poarta de intrare de pe Calea Aradului, după ce geamăna ei de pe Lugojului s-a prăbuşit în timpul furtunii din 17 septembrie 2017. Ambele porţi au fost făcute în acealaşi mod, de aceeaşi firmă şi cu aceleeaşi materiale. Lucrarea a costat 50.000 de euro.

Alte subiecte :

Splendorile Banatul Montan într-un top zece al celor mai căutate locuri din regiune de către turiști

Pasionaţi de turism, filmări şi fotografie, patru tineri au întocmit un top al destinaţiilor din Banatul Montan. Georgian Popovici, Răzvan Rişcuţa, Laurenţiu Ţepeneu şi...

Cum arăta în comunism bulevardul reabilitat recent în Timișoara și cum arată astăzi

Primăria Timișoara a anunțat câștigătorii concursului „Din albumul bunicilor”. Ocupantul primului loc a primit un abonament general anual pe toate liniile de transport în...

Martie la Timișoara

Citește și :