Pericol de electrocutare chiar în centrul Timișoarei!

320

Aproape la orice colț de stradă sau în parcurile din Timişoara descoperim cabluri rupte, căzute la pământ sau cutii de electricitate cu carcasele rupte, ce pot pune în pericol viaţa oricui, mai ales a copiilor.

După ce săptămâna trecută v-am prezentat un caz în care un copilaş s-a ars după ce a atins firele de electricitate dintr-o cutie fără capac, în Parcul Dacia, acum, pe Facebook circulă o nouă postare care prezintă risc.

În Piaţa Libertăţii, cutia de la baza unul stâlp electric este ruptă şi legată cu o sârmă, iar în jur e plin de cabluri desprinse sau care pot fi smulse uşor chiar şi de un copil.

“Tablou electric închis cu o sârmă. Cabluri electrice care atârnă în toate direcțiile. Lucrare executată în stilul „tu iar te-ai îmbrăcat cu lumina stinsă?” Și e în centrul orașului, iar Nicolae Robu se laudă că lui îi place cum arată Piața Libertății. Sunt 3 ani de când aștept să i se facă jenă cuiva, dar degeaba”, a scris pe Facebook un timişorean.

“Oare trebuie să se curenteze cineva pentru ca proiectul cu reabilitarea Cartierului Cetate să fie finisat corect?”, se întreabă un alt cetăţean.

Banatul azi v-a prezentat constant cazuri cu fire sau tablouri electrice rupte şi doar norocul a făcut ca această situație alarmantp să nu cauzeze mai multe victime. Dacă descoperiţi situaţii similare prin oraş, faceţi o fotografie şi trimiteţi-ne un mesaj pe adresa redacţiei – contact@banatulazi.ro – sau pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ