Percheziții în Timișoara, la contrabandiști cu țigări

330

Poliţiştii din cadrul Secției 3 Timișoara, sprijiniți de luptătorii Serviciului Acțiuni Speciale, au efectuat, luni, două percheziţii domiciliare în Timișoara, la locuințele unor persoane bănuite de contrabandă.

„Activităţile vizează probarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că ar fi comercializat pe raza municipiului Timișoara, țigări nemarcate fiscal cu timbru autohton, provenite din contrabandă, fiind prejudiciat bugetul consolidat al statului. Activitățile desfășurate au vizat 2 persoane de 31 și 48 de ani, presupuse a fi implicate in comiterea infracțiunii”, a transmis IPJ Timiș.

În urma perchezițiilor, la locuințele celor in cauza, polițiștii au descoperit 173 de cartușe cu țigarete, 5.800 de lei, 150 de euro și 4 telefoane mobile, care au fost ridicate în vederea confiscării.

Doi bărbați au fost conduși la sediul poliției pentru audieri, cel de 48 de ani fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ