Percheziții în mai multe județe. Peste 150.000 de țigări de contrabandă, arme și valută

254

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, procurorii D.I.I.C.O.T. din Arad, au descoperit peste 170.000 de țigări netimbrate sau timbrate necorespunzător, 27.050 de euro și 2.000 de lei, bani ce ar proveni din vânzarea țigărilor, o armă de foc, 155 de cartușe și un amortizor și două lunete.

  

Joi dimineață au fost efectuate 21 de percheziții domiciliare, 13 pe raza județului Arad și 8 pe raza județului Timiș și vor fi puse în executare mandate de aducere emise pe numele a 11 suspecți.

„În dosar, sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, contrabandă, divulgarea de informații secrete de serviciu sau nepublice și favorizarea făptuitorului. Cercetările efectuate până în prezent au stabilit un prejudiciu, cauzat prin săvârșirea faptelor, de aproximativ 1.670.000 de lei. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, al Serviciul Criminalistic și al Biroului de Analiză a Informațiilor Arad. La perchezițiile de ieri au participat și polițiști de combatere a criminalității organizate și luptători pentru acțiuni speciale din Arad, alături de jandarmi”, aflăm de la DIICOT.

LĂSAȚI UN MESAJ