”Pedepsiți prin recompense”. O întâlnire cu minunatul medic timișorean, prof. dr. Dorel Săndesc, în Săptămâna Patimilor

581

„Pedepsiți prin recompense”. Este titlul unei conferințe organizate de celebrul medic bănățean, prof.univ.dr. Dorel Săndesc, la Timișoara, în Săptămâna Patimilor.

Preşedinte al Societăţii Române de Anestezie şi Terapie Intensivă şi unul dintre cei mai îndrăgiți medici ai orașului de pe Bega și nu numai, Dorel Săndesc îi invită pe toți cei interesați la o conferință pe care el însuși o descrie ca fiind ”O meditație despre Omul transformat în Câinele lui Pavlov de societatea modernă și o privire spre o posibilă ieșire de salvare, aflată în noi”.

Evenimentul va fi desfăsurat pe data de 4 aprilie, în Miercurea Mare, de la ora 17, în Amfiteatrul B al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Timișoara.

Anunțat pe pagina personala de Facebook a medicului Săndesc, evenimentul a stârnit deja interes în rândul mai multor timișoreni, care au scris că așteaptă cu nerăbdare să participe la conferința de miercuri.

”Felicitări Dle Prof. Săndesc Dorel. Va fi o conferintă interesantă.”, a scris domnul Viorel Balea.

”Foarte bine, Dodo, ma bucur ca te implici în astfel de probleme. Am observat mai de mult și mă bucur. Subiectul îl ating și eu într-un articol din Banatul azi care va apărea în Joia mare. Te pup și Paște fericit. Dumnezeu să-ți dea numai bine fiindcă puțini oameni mai sunt la fel ca și tine în ziua de azi.”, a scris si doamna Liliana Ardelean.

Intrarea la conferință este liberă.

pedepsiti recompense

LĂSAȚI UN MESAJ