Pe plus în amicalele iernii

182

ACS Poli rămâne pe plus în amicalele iernii și după al treilea test, cel cu Școlar Reșița. Codașa Ligii I a câștigat cu scorul de 2-1 în fața grupării de liga a treia.

Fotbaliștii timișoreni au legat al treilea rezultat pozitiv în pregătiri după victoria cu Național Sebiș și remiza cu Spartak Subotica. Poli a învins pe Școlar Reșița cu 2-1 în cel de-al treilea test al lunii ianuarie. Antrenorul Ionuț Popa a folosit două echipe diferite în cele două reprize, tinerii în prima parte și așa zișii titulari în repriza secundă.

Gruparea de liga a treia a deschis scorul în minutul 18 prin Costescu, iar golurile gazdelor au venit înb partea a doua de la Șeroni, în minutul 58, și Popovici, în minutul 88.

ACS Poli: Straton – Hăruț, Scutaru, Fridrich, Novak – Pădurariu – Mailat, Bârnoi, Vasi, Doman – Popovici. În partea secundă au jucat: Smaranda (Curileac) – Străuț, Cânu, Şeroni, Neagu – Šoljić, Artean – Bărbuț, Croitoru, Fuček – Pedro Henrique.

Violeții mai au programate două jocuri de verificare, ambele în compania unor adversari din Ungaria. În 28 ianuarie contra divizionarei secunde Balmazujvaros, iar în 31 ianuarie cu viceliderul campionatului, Honved Budapesta. Liga I se reia in 6 ianuarie cu meciul Poli – Gaz Metan Medias.

LĂSAȚI UN MESAJ