Paznicul unei şcoli, cercetat penal pentru agresiune sexuală asupra unei eleve de 11 ani

113
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru agresiune sexuală după ce au fost sesizaţi de către un părinte că paznicul Şcolii Gimnaziale „I. L. Caragiale” din municipiul Medgidia, în vârstă de 60 de ani, ar fi avut un comportament neadecvat faţă de o elevă de 11 ani, transmite Agerpres.
Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa a transmis, marţi, că „pe 21 noiembrie, Poliţia Municipiului Medgidia a fost sesizată despre faptul că o minoră, în vârstă de 11 ani, ar fi fost abordată şi ulterior pipăită de către un bărbat de 60 de ani, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de agresiune sexuală”.
O anchetă în acest caz a demarat şi Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Constanţa, unde s-a reclamat că paznicul şcolii le-ar fi oferit ţigări unor eleve, având totodată un comportament necorespunzător faţă de acestea.
„Referitor la cazul de la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale” Medgidia, ISJ Constanţa a demarat deja o anchetă. (…) Inspectorul şcolar general adjunct se ocupă de ancheta disciplinară”, a menţionat şeful ISJ, Sorin Mihai.

LĂSAȚI UN MESAJ