Paznic mușcat de… nas de un hoț de portocale, într-un hipermarket din vestul țării

744

Scene rupte parcă din filme de comedie s-au petrecut într-un hipermarket din Deva. Un bărbat care a fost prins cu portocale furate s-a răzbunat pe paznic mușcându-l de nas. Hoțul de citrice a reacționat extrem de violent, atât verbal cât și fizic, încât agenții de pază ai centrului comercial au fost nevoiți să cheme polițiștii.

Din datele anchetatorilor, Viorel M se afla la raionul de fructe din Auchan, unde a fost observat de dispecerul care monitorizează camerele video din magazin, în timp ce a cântărit o pungă de portocale, pe care nu a lăsat-o în totalitate pe cântar, ținând-o semisuspendată deasupra acestuia. După ce a achitat cumpărăturile din coș, la ieșirea din magazin, deveanul a fost așteptat de un agent de pază, care l-a rugat să mai cântărească o dată punga cu portocale. Bărbatul a fost de acord. După ce punga a fost recântărită s-a constatat că avea 1,3 de kilograme de fructe în plus, față de cantitatea plătită la casă.

„Agentul de securitate l-a rugat pe Viorel M să-l însoțească la «camera de interpelare» pentru a rezolva situația, bărbatul fiind de acord. În acea cameră inculpatul Viorel M inițial a fost de acord să achite diferența de preț, însă la un moment dat, a devenit agresiv, verbal și psihic, l-a lovit cu piciorul pe persoana vătămată B. A., după care l-a mușcat pe acesta de nas. Toate acestea s-au petrecut în prezența unui martor ocular”, au precizat anchetatorii, pentru ziardehunedoara.ro.

Paznicul mușcat de nas a avut nevoie de 6 – 7 zile de îngirjiri medicale. Pe numele deveanului a fost deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.