Patinoarul din Parcul Copiilor, aproape de recepţie

585

Timişorenii s-ar putea bucura mai devreme de patinoarul sintetitc care acum se montează în Parcul Copiilor. Deşi autorităţile dădeau ca termen de deschidere data de 1 noiembrie, acum primarul Timişoarei spune că gheaţa ar putea fi folosită chiar de săptămâna viitoare.

„Este aproape gata. Săptămâna viitoare, spre sfârşit, sper să purcedem la recepţie. Nu e o certitudine, noi suntem exigenţi şi dacă se mai impune să se facă alte intervenţii, atunci evident că va fi posibil să se amâne momentul recepţiei. Dacă se consideră că se poate semna contractul de recepţie cu remedieri se poate acţiona şi în acest fel”, a declarat Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

Patinoarul va avea o suprafaţă utilă de 655 de metri pătraţi şi poate fi folosit în orice anotimp.

„Cel mai important avantaj al suprafețelor sintetice este că se poate patina în orice anotimp, pe orice vreme, chiar dacă plouă, ninge sau este un soare torid. Toleranța suprafețelor sintetice la temperatura de utilizare trebuie să fie între -40ºC și +40ºC, pentru a rezistă temperaturilor uzuale zonei climatice în care ne situăm”, se arată în proiectul tehnic al patinoarului.

Achiziţionarea şi montarea patinoarului costă 550.000 de lei, banii provenind din bugetul local.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.