38 C
Timișoara
vineri 12 iulie 2024

Passenger va cânta la Timișoara, în luna august

Passenger va cânta la Timișoara, cu ocazia mini-festivalului de muzică „Celebrarea Orașului”. Artistul va cânta sâmbătă, 17 august.

Artistul britanic în vârstă de 40 de ani, a scos peste 14 albume și este apreciat în întreaga lume pentru vocea, acordurile sale lejere de chitară și cântecele de dragoste.

Cea mai celebră melodie a sa este „Let Her Go”, care i-a adus faima. Cântărețul britanic era atunci stabilit în Australia, așa că videoclipul a devenit cel mai vizualizat din întreaga țară, înregistrând peste 3,6 milioane de vizualizări. Melodia s-a aflat în topurile muzicale din 16 țări.

Iată că „Let Her Go” se va auzi în inima Timișoarei. Festivalul „Celebrarea Orașului” se va desfășura atât în Parcul Civic, cât și pe Bulevardul I.C. Brătianu.

Evenimentul este organizat și finanțat de Centrul de Proiecte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Timișorenii ajung în valuri la Urgențe din cauza caniculei

Canicula a dus la creșterea numărului de persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență. Cei mai mulți dintre pacienții care au avut...

Aquatim a semnat două contracte de finanțare prin PNRR

Aquatim a semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, două Contracte de Finanțare prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, în vederea implementării a...

Citește și :