Pasajul Popa Şapcă tot deschis, dar apar noi restricţii pentru şoferi

371

Pasajul Popa Şapcă nu va fi închis complet, aşa cum anunţau autoritărităţile locale. Însă şoferii nu scapă de restricţii. În vederea organizării şantierului pentru lărgirea pasajului, constructorul a cerut blocarea unei benzi de circulaţie pe strada Popa Şapcă.

De sâmbătă, 6 august 2016, începând cu ora 8 dimineaţa, va fi instituit sens unic pe strada Popa Şapcă pe timp de zece zile.

„Astfel, de sâmbătă, autovehiculele vor circula pe sub pasajul feroviar pe sensul dinspre Fântâna Punctelor Cardinale către mall, iar firma care execută reabilitarea pasajului se va desfăşura pe sensul dinspre mall spre Fântâna Punctelor Cardinale, sens pe care traficul va fi închis. Aşadar, se va lucra pe un sens şi se va circula pe celălalt sens, la fel cum s-a procedat şi în cazul altor lucrări de investiţii care au mai fost efectuate în oraş”, transmite Primăria Timişoara.

Autorităţile locale au predat, în 13 mai, amplasamentul constructorului, aşa că munca poate începe. Oferta câştigătoare la licitație a fost de 23,9 de milioane de lei, cu tot cu TVA. În costul obiectivului intră şi lărgirea Bulevardului Antenei tot la 4 benzi.

Potrivit proiectului, strada Popa Șapcă va avea 14 metri pe partea carosabilă cu patru benzi de circulație, câte două pe sens, de la Punctele Cardinale până la intersecția cu Cimitirul Eroilor. Se vor amenaja şi piste pentru biciclete şi se va lărgi şi pasajul CFR.

LĂSAȚI UN MESAJ