20 C
Timișoara
vineri 31 mai 2024

Partidă de amor cu iz de scandal

O partidă de amor s-a transformat într-un adevărat coșmar. Doi bărbați din Timișoara care au apelat la serviciile unei prostituate s-au trezit jefuiți. Ei au fost deposedați de bunuri în valoare de 2.500 de lei, adică ceasuri și telefoane mobile.

Totul a fost pus la cale de către trei tineri, printre care doi bărbați și o femeie. Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii noiembrie, suspecții cu vârste între 17 și 24 de ani, ar fi deposedat prin violență doi bărbați de bani, telefoane și un ceas. Victimele ar fi contactat o tânără de 20 de ani pentru a beneficia de favoruri sexuale și, în urma unor neînțelegeri, acestea ar fi fost agresate și deposedate de bunuri.

Cei trei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă. Tâlharii s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, unul dintre ei fiind cercetat și pentru proxenetism, existând suspiciuni că ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către tânăra de 20 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Citește și :