0.1 C
Timișoara
joi 22 februarie 2024

Parteneriatul NEPI-CBRE consolidează dezvoltarea imobiliară din Timișoara

NEPI (New Europe Property Investments plc.), cel mai dinamic investitor și dezvoltator imobiliar din România, anunță încheierea unui parteneriat strategic cu CBRE, liderul mondial în servicii de real estate, pentru închirierea proiectului City Business Centre dezvoltat în Timișoara.

Alegerea de către dezvoltator a unui consultant imobiliar, cu forța și experiența CBRE arată că piața imobiliară este matură și cu tendințe serioase de dezvoltare, atât în orașul Timișoara, cât și în țară.
“Am ales să colaborăm cu CBRE, un consultant de talie internațională, pentru că vine cu know-how-ul și contactele sale globale și propune strategii eficiente și sustenabile de închiriere pe următorii ani. Securizând cei mai buni chiriași, vom consolida poziția City Business Centre în topul celor mai căutate și apreciate clădiri de birouri din țară”, afirmă Lori Collin, Office Director în cadrul NEPI.
“Impactul pozitiv al dezvoltării acestui proiect asupra mediului economic local este unul evident, fiind create atât infrastructura necesară pentru companiile multinaţionale care doresc să se extindă sau să îşi înceapă activitatea în Timişoara, cât şi o serie de facilităţi pentru IMM-uri și start-up-uri locale”, declară, la rândul său, Răzvan Iorgu, Managing Director CBRE România.

Bunsines Center 6
Votat Green Building of the Year și Office Development of the Year, complexul de birouri de clasă A City Business Centre, care are o suprafață totală de 27.151 mp, poate fi definit drept un „oraș în oraș”, în raport cu Timișoara. Clădirile de birouri City Business Centre oferă companiilor spaţii de birouri, restaurante, servicii publice (bănci, servicii medicale, etc), parcare subterană și pistă pentru bicicliști, zone verzi, locaţie centrală, servicii de pază 24/24, dar și alte servicii necesare unui angajat pe tot parcursul programului său de lucru.
Timișoara a devenit unul dintre marii jucători de outsourcing din România, în contextul în care, în ultimii ani, țara noastră își consolidează poziția de destinație principală pentru tot mai multe companii din Europa de Vest și America de Nord, care intenționeaza să deschidă centre de suport în Europa Centrală și de Est. Conform celui mai recent raport întocmit de CBRE pe segmentul birouri din țara noastră, mai mult de 8% din totalul companiilor din România aleg Timișoara drept centru operațional.Orașul beneficiază din plin de statutul de centru universitar de prestigiu, găzduind nu mai puțin de 8 universități, dar și de o infrastructura îmbunătățită care s-a dezvoltat treptat, dar sigur, pe fondul creșterii competitivității.

Alte subiecte :

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei

Guvernul Ciolacu&PNL bagă mâna până la cot în banii Timișoarei. Fiecare leu reținut în București înseamnă un leu furat din orașului nostru. Semnează petiția....

Consiliul Județean alocă peste 6,1 milioane lei pentru proiecte culturale cu finanțare nerambursabilă

Dezvoltarea unei vieți culturale diversificate și competitive la nivel european reprezintă una dintre direcțiile strategice ale Consiliului Județean Timiș. Un argument...

Citește și :