15.7 C
Timișoara
vineri 24 mai 2024

Parcul din Buziaş se modernizează cu bani europeni

Parcul din Buziaş îşi schimbă faţa. Autorităţile din staţiune şi ADR Vest au semnat contractul de finanţare pentru un proiect de moderniozare a spaţiului verde.

„Azi (n.r. miercuri), la 2 ani de la alegerile locale din 2016, la sediul ADR-Vest, am semnat împreună cu directorul general Sorin Maxim, contractul de finanţare, în valoare de 21.698.501,42 lei (~5 mil €) – Reabilitarea Infrastructurii din Parcul -Monument Istoric al Buziaşului!”, a scris primarul Buziaşului, Sorin Munteanu, pe Facebook.

Parcul din Buziaş are 30 de hectare şi va fi complet refăcut. Se vor reabilitate aleile, locurile de joacă pentru copii, se va aduce nou mobilier urban, se vor trasa piste de biciclete şi de alergat. În proiect este cuprinsă şi modernizarea terenului de tenis existent.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Alte subiecte :

Trupa timisoreană The Bandits lansează o melodie nouă și se pregătește de Gala Uniter

„Nu Uita” este numele piesei de pe albumul doi, iar membrii trupei: Sorin Stroie-chitară, Alexandru Munteanu-tobe, Tibor Aranyi-bass și Răzvan Munteanu-voce, au produs piesa...

Studenții de la UPT au luat mai mult de jumătate din premiile Concursului Național de Rezistența Materialelor

Studenții Facultății de Mecanică a Universității Politehnica Timișoara au confirmat încă o dată valoarea școlii timișorene de Rezistența Materialelor, după ce au...

Citește și :