Panoul rușinii la Muntele Mic, dedicat unui primar din Banat. Ce mesaj îi transmite Romeo Dunca

4141

Romeo Dunca, omul de afaceri care a construit un telescaun modern pe Muntele Mic, se răzbună într-un mod aparte pe primarul care a încercat să-i blocheze investiţia anulându-i contractul.

A instalat pe unul din stâlpii telescaunului, la înălţime, un panou imens în care îi bate obrazul edilului. „Ruşine primarului Maralescu şi celor 9 consilieri de la Turnu Ruieni, care şi-au dorit ca acest telescaun să fie demolat”, este mesajul de pe panoul gigant instalat de investitor.

“Au reziliat contractul şi împreună cu investitorii fomişti incapabili de a face lucruri trainice şi frumoase pe munte se bucurau că o să intru in faliment pentru ca mai apoi cu ochii în pământ şi capul plecat să implor, acceptând condiţii penale, îngăduinţă si iertare pentru că am spus în faţă ce aveam de spus celor ce au mintit, au furat şi au încercat să profite de pe munca şi banii mei. Normal în această situaţie mulţi ar fi plecat de mult din ţară asta condusă de putori şi hoţi în mare măsură, pentru că aici nu numai că se fură, se minte şi se trage chiulul, dar ce e mai grav nici nu există gram de răspundere pt faptele comise! Dar la Ruieni nu va fi aşa. Aici cu mine nu merge pentru că eu nu fug şi nici nu mă las călărit de un ticălos chiar dacă i-a păcălit cu minciuni ordinare şi pe consilieri! Aici vom răspunde toţi pentru ce am făcut.  La fiecare urcare cu telescaunul vă voi reaminti că el, primarul în funcţie încă Maralescu şi cei nouă consilieri au vrut să dărâme instalaţia după ce înainte m-au pus să o fac. Si dacă ruşinea lor vă deranjează şi pe voi turiştii care veti schia aici, puteţi cumpăra şi tricouri în care de la obraz la obraz îi veţi transmite acestui individ ajuns primar că nu se face aşa . Adică dacă spui, trebuie să si faci, iar dacă nu vrei să se facă, nu ceri celui credul, harnic şi cinstit să se apuce de lucru”, arată Dunca.

Citește cum a pornit întregul scandal pe adevarul.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ