Până când se pot depune soluții pentru refuncționalizarea Turnului de Apă din Iosefin

114

Aveți idei despre cum ar trebui să arate Turnu de Apă din Iosefin? Ei bine, mai aveți mai puțin de o lună pentru a depune soluțiile la Primăria Timișoara și să intrați în concurs. Termenul limită este 4 iunie, ora 10:00.

Turnul de Apă va fi transformat în Centru Cultural. Asta trebuie să se întâmple până în anul 2021, pentru că așa și-au luat angajamentul autoritățile locale când au depus dosarrul de candidature la Capitală Culturală Europeană, titlu câștigat deja. În bugeul de anul acesta sunt alocați 277.000 de lei pentru consulatanță în vederea întocmirii actelor tehnice pentru reabilitarea turnului.

Participanții la concursul de soluții vor presta următoarele servicii: ”Elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, inclusiv avize/studii de specialitate/acorduri conform certificatului de urbanism; documentația tehnico – economică se va elabora în baza documentelor puse la dispoziție în cadrul concursului de soluții și va respecta soluția tehnică/economică declarată câștigătoare”.

Bineînțeles, proiectanții trebuie să asigure asistența tehnică pe toată durata șantierului. Ideile vor fi analizate de un juriu de specialiști, iar la final cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Câștigătorul va încasa 134.360, premiul II este de 10.000 de lei, iar participant ce va ieși pe ultimul loc va primi 5.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.