5.1 C
Timișoara
miercuri 17 aprilie 2024

Pact politic propus de liderul USR, Cristian Moș, candidaților la șefia Consiliului Județean Timiș.

Președintele USR Timiș, Cristian Moș, vine cu set de propuneri în fața pricipalilor săi ,,adversari” la șefia CJT. Moș consideră că toți actorii politici proeminenți din județ au obligația să semneze o înțelegere prin care să pună pe ,,picioare”, de urgență, toate marile proiecte de infrastrucură ale Timișului. Iată ce conține pactul politic susținut de liderul USR Timiș, în vederea dezvoltării rapide și solide a județului nostru.

“În atenția domnilor Călin Dobra și Alin Nica,

Cred că suntem cu toții de acord că este vital să investim în infrastructură, să o dezvoltăm și completăm. Cu toate astea, multe dintre lucrările esențiale sunt amânate ani întregi, iar neajunsurile județului se tot adună.

Aceste lucruri trebuie să se schimbe.

Nu avem nicio scuză să nu avem finalizate legăturile cu autostrada, să nu avem drumuri județene de calitate, să nu avem infrastructură pentru biciclete.

Timișul ar putea beneficia imens de pe urma mobilității.

→ Am putea facilita o întreagă rețea de turism de proximitate pentru timișoreni.

→ Ar scădea probabil costurile de locuire, deoarece oamenii ar putea face naveta în siguranță și confort pe distanțe mai mari.

→ Infrastructura de calitate ajută economic semnificativ fiecare localitate pe care o legăm eficient de rețeaua județeană și națională.

Deci, pentru binele Timișului și pentru binele tuturor timișenilor, vreau să vă propun un pact politic.

Să semnăm un document în care ne asumăm câteva proiecte de infrastructură prioritare pentru CJ Timiș.

Să ne asumăm public realizarea cât mai urgentă a acestor obiective, astfel încât indiferent de rezultatele alegerilor timișenii să aibă parte de o promisiune fermă și publică pentru realizarea celor mai importante obiective.

Cred că e cazul să facem mai multe decât până acum și mai cred că orgoliile sunt singurul impediment în fața acestei propuneri.

Avem șansa să fim mai buni, pentru ca Timișul să fie mai bun! “

Alte subiecte :

Conacul Mocioni: expoziție dedicată la Timișoara și artă stradală la Foeni

După trei săptămâni de expunere pe simezele din capitala Islandei, expoziția eveniment despre Conacul Mocioni revine acasă. Începând cu ziua de...

Parcarea multietajată în zona Gării de Nord

Conceptul de arhitectură pentru parcarea multietajată pe care Primăria Timișoara o va construi în zona Gării de Nord a fost finalizat. Potrivit documentației,...

Citește și :