Oxigen pentru Timișoara, nou apel umanitar

49

Campania Oxigen pentru Timișoara continuă și face un nou apel umanitar. Fundația, împreună cu alte ONG-uri partenere, și-a propus să achiziționeze, în primă etapă, 250 de concentratoare de oxigen, 500 de pulsoximetre si echipamente comsumabile pentru 1500 de beneficiari care au sau vor avea nevoie de oxigen, nu mai au loc în spitale și vor fi tratați acasă.

Pentru a atinge acest țel, reprezentanții comunității cer ajutorul timișorenilor și nu numai, mai ales ca aparatele ar urma să ajute pacienții din zona metropolitană a orașului de Bega. Cei care doresc să ajute o pot face donând pe platforma de strângere fonduri disponibilă aici (https://www.timotion.ro/proiecte-2020/solidari-in-fata-covid-19/https://www.timotion.ro/proiecte-2020/solidari-in-fata-covid-19/).

Se poate ajuta și prin direcționarea către proiect a sumelor disponibile pentru sponsorizare, de către persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit sau impozit pe venit. Din 2.500.000 lei, cât este necesar pentru a achiziționa toate echipamentele și consumabilele propuse, fundația a reușit în numai 2 săptămâni să strângă peste 900.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ